Speciale designs

Zilveren sieraden kan je bij elke  ?speciale gebeurtenis  vieren . Je kan ze dragen voor Doopsel, diploma-uitreikingen en voorbruiloften. Je kan ze gebruiken als mooie geschenken voor verjaardagen.

Voor Doopsels een  klein zilveren armband, gegraveerd met de naam van het kind is een prachtige en geschikte geschenk voor het kindje. Bij ons kan je een mooie collectie van zulke armbandjes vrinden.

De eerste communie is komt wat later. Aangezien daar zal de thema wat ander zijn, zullen de religieuze sieraden veel geschikter zin. Een zilveren kruis hanger is een perfecte keuze , deze kan ze dragen tijdens de mis . Een alternatief is een zilveren armband. Deze zouden mooie geschenken van ouders of peters en meters kunnen worden.

Zilveren sieraden kan je ook als afstuur geschenken geven.  Het maak niet uit of het kind van middelbaar of van hoge school is afgestuurd. Een mooie armband of ketting of een ring zal een prachtige geschenk zijn.

Zilveren sieraden kunnen ideaal  zijn voor een bruid en haar bruidsmeisjes . Zilveren kettingen en oorbellen gecombineerd met mooie edelstenen zijn schitterend voor zulke gelegenheid.