Zilver en Edelstenen

Zilveren is een veelzijdige metaal dat al vele jaren gebruikt wordt voor juwelen. Je kan van alles ermee maken beginnen van  zilveren oorbellen, zilveren kettingen en ringen met edelstenen.

Ondanks de vorm van sieraden , een van de meest gewilde soorten sieraden zijn  diegene die met edelstenen zijn gemaakt. Ze zijn heel mooi en prachtig.  Door juiste vaardigheden en mankracht , ziet ze echt uitstekend in combinatie van zilveren sieraden. Hierdoor krijg dan een schitterende en chique sieraad. Je zou denken dat dit een fortuin zou gaan kosten.

Het is in feite veel goedkoper aangezien zilver is niet duur en de gebruikte edelstenen hoeven per se geen diamanten zijn. We maken gebruik van saffieren en robijnen. Zilver en diamanten zijn een bijzonder goede combinatie omdat de schittering van de diamant een prachtige aanvulling op de zilveren sieraden doet . Andere goede combinaties van edelstenen en zilver metaal zijn robijnen en zilver . Ook onze  zilveren kettingen worden met een edelsteen gemaakt.